Prominenten Dames

3 oktober 2021-GAAT NIET DOOR

 

HELAAS KUNNEN WE DOOR DE HUIDIGE COVID-19 MAATREGELEN ONDANKS ONZE WENS, HOOP EN INSPANNINGEN GEEN RONDE VAN NISPEN ORGANISEREN. WE GAAN NU VOL INZETTEN OP EEN 2022 EDITIE.

Nieuw onderdeel in de ronde van Nispen!! Daar het vrouwenwielrennen in de lift zit en onze Nederlandse rensters tot de wereldtop behoren, en er steeds meer dames er op uittrekken met hun racefiets, of mountainbike om een mooie tocht te maken, vind het Wielercomité daarom tijd dat er ook een aparte wedstrijd in Nispen komt voor deze wielrenliefhebsters uit de regio. 
Ben je geen wedstrijdrijdster maar hou je wel van een uitdaging en/of wil je ervaren hoe het is om ‘n keer een wielerkoers mee te rijden ? Het wordt een wedstrijd over 30 km, in de Dorpskern van Nispen Deze wedstrijd wordt verreden als een Prominenten vrouwen categorie, onder de vlag van de KNWU, zodat je ook in die wedstrijd verzekerd bent. 
Het is een open wedstrijd, dus alle vrouwen vanaf 16 jaar, zonder licentie mogen hieraan deelnemen. Rij je toch af en toe een wedstrijdje dan mag je meedoen als je aan onderstaande voorwaarden voldoet. Rensters die wedstrijden rijden in de laagste categorie van TMZ, BWF of vergelijkbare buitenlandse bonden zoals WAOD, krijgen toestemming om deel te nemen, mits zij tot en met de zondag voorafgaand aan deze wedstrijd maximaal 60 punten verzameld hebben in de wegwedstrijden waaraan zij in 2021 hebben deelgenomen. Puntenopbouw: per start 10 punten. Top 10 positionering is 20 punten minus klassering. Het maakt niet uit of aan de wedstrijden met een licentie of daginschrijving is deelgenomen.

Voorbeeld

Renster neemt vier keer deel aan een wedstrijd en eindigt een keer in de top 10 met een zevende plaats. Hij heeft dan (4 x 10) + (20 – 7) = 53 punten. Neem bij vragen even contact met ons op via wielernispen@hotmail.com.

Aanmelden kan via Inschrijven.

wielerronde_nispen_dames.jpg