Het Kampioenschap van Nispen

 

3 oktober 2021-GAAT NIET DOOR

 

HELAAS KUNNEN WE DOOR DE HUIDIGE COVID-19 MAATREGELEN ONDANKS ONZE WENS, HOOP EN INSPANNINGEN GEEN RONDE VAN NISPEN ORGANISEREN. WE GAAN NU VOL INZETTEN OP EEN 2022 EDITIE.

Vanouds mogen alleen renners die in Nispen wonen of geboren zijn aan deze koers deelnemen. Van renners met een licentie verwachten we dat ze deelnemen aan de KNWU-wedstrijden. Omdat er Nispense Trappers zijn die een paar keer per jaar een wedstrijdje bij de vrije bonden mee willen rijden, hebben we voor dit jaar het volgende reglement opgesteld:

Renners die wedstrijden rijden in de laagste categorie van TMZ, BWF of vergelijkbare buitenlandse bonden zoals WAOD, krijgen toestemming om aan het kampioenschap van Nispen deel te nemen, mits zij tot en met de zondag voorafgaand aan deze wedstrijd maximaal 60 punten verzameld hebben in de wegwedstrijden waaraan zij in 2021 hebben deelgenomen. van renners met meer dan 60 punten wordt verwacht dat zij zich inschrijven voor de wedstrijd in de sportklasse. Puntenopbouw: per start 10 punten. Top 10 positionering is 20 punten minus klassering. Het maakt niet uit of aan de wedstrijden met een licentie of daginschrijving is deelgenomen.

Voorbeeld

Renner neemt vier keer deel aan een wedstrijd van TMZ bij de SP’s en eindigt een keer in de top 10 met een zevende plaats. Hij heeft dan (4 x 10) + (20 – 7) = 53 punten.

Let wel op dat bij de deelname aan een wedstrijd niet deelgenomen kan worden aan het Kampioenschap van Roosendaal tijdens de Volksronde.

Neem bij vragen even contact met ons op via wielernispen@hotmail.com

Aanmelden kan via Inschrijven.  

Volg ons op TwitterTwitter